makelaar in spanje
Patrimonios Anglo Hispanos S.L.
Avd La Marina 75, 03720 Benissa
T 0034/966.499.098 - F 0034/966.499.179
Info@Max-villas.eu
www.max-villas.eu
 
 

Beste bezoeker, de website van Max-villas is vernieuwd. Elke link op deze pagina brengt u naar de juiste plek om uw zoektocht naar huizen, villas, fincas, appartementen, onroerend goed en bouwgronden in Spanje voort te zetten...

Dear visitor, Max-villas has a new and improved website. Every link on this page will bring you to the right place to continue your search for houses, villas, fincas, real estate, plots on the Costa Blanca...

huis te koop spanje
villa te koop costa blanca
 

MAX, zei u ?

Makelaarskantoor MAX werd, alweer meer dan 10 jaar geleden, opgericht door Veerle Van Deuren en Leo Swiggers, die toen, net zoals u nu, achter hun droom aan gingen. Er werd hard gewerkt, een goede reputatie en vertrouwen opgebouwd en MAX werd een vaste waarde aan de costa Blanca. Aanpassingen en verschuivingen veranderden niets aan het doel dat de oprichters voor ogen hadden en tot op de dag van vandaag wordt er bij immobilien MAX, ook door eventuele samenwerkende diensten en medewerkers, nog steeds gehandeld in een klein bedrijf met voor elke klant en eigenaar een grootse persoonlijke service. Gewoon MAX dus.
 
 

MAX proberen we te zijn in alles.

MAXimale dienstverlening, MAXimale aandacht voor uw wensen en verzuchtingen, MAXimale integriteit en openheid, een MAXimum aan professionele begeleiding. Dat is toch het minste wat u verdient bij een gewichtige beslissing als een eigendom kopen aan de fabelachtige Costa Blanca, niet ? Bij MAX kennen we de valkuilen die u tijdens uw zoektocht naar een huisje of een heuse villa in Spanje kan tegenkomen. We bezitten de kennis en achtergrond om ze feilloos te omzeilen. Ervaringsdeskundigen, zeg maar. Onze veeltaligheid, de makelaarservaring en creativiteit staan garant voor een maximum aan assistentie voor, tijdens en na uw aankoop. Als geen ander beseffen wij dat de aan- of verkoop van een woning in Spanje niet alleen een zakelijke maar ook een emotionele beslissing is. Geen beter gevoel dan een huis dat een thuis wordt. Uw tevredenheid is immers essentieel om te kunnen werken in een complex marktsegment als dit. Het is net zo belangrijk voor u als voor ons dat u de juiste keuze maakt want geen betere reclame dan een tevreden klant.
 

Wat die droom dan wel was, vroeg u ?

Hoe gaat dat. Je begint onder de dagdagelijkse druk van ons typisch westerse leven te verlangen naar licht, lucht en ruimte. Zuivere lucht om in te ademen, geen portie fijn stof. Lucht om te hérademen ook. Je wil licht op je netvlies in plaats van die Noord-Europese somberte die veel te sporadisch opklaart. Je hunkert naar een lichtheid van bestaan dat zo moeilijk haalbaar lijkt in het jachtige leven van de doorsneewesterling. En ruimte. Ruimte om te bewegen, ruimte om stil te staan, ruimte in je hoofd. En zo groeit de droom. Herkenbaar ?
 

Dus ga je op zoek,

 

wikt en weegt, onderzoekt alle mogelijke bestemmingen op zijn voor en tegens. En komt uiteindelijk terecht bij de onvergelijkbare Costa Blanca in Spanje. Met zijn ideale, gelijkmatige klimaat, zijn natuurrijkdom, zijn zuiderse sfeer maar dan voorzien van alle moderne westers comfort, zijn topgezondheidszorg, zijn nabijheid en vlotte bereikbaarheid vanuit het thuisland ook. Zijn unieke licht, lucht en ruimte.

Waarom MAX ? Omdat MAX de droom zelf leeft.

 

U zit op de juiste plaats als u gezocht hebt naar :Max, immobilien, huis kopen Spanje, woning kopen Spanje, vakantiehuis kopen Costa Blanca,eigendom, huizen Spanje, villa te koop in Moraira, villas in Calpe, koop villa Benissa, villa Spanje, huis Spanje te koop, wonen in Spanje, Max-Villas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makelaar huizen villas immobilien woning onroerend goed te koop Spanje Costa Blanca - U vindt het bij MAX

MAX makelaar Costa Blanca, MAX immo Benissa

U bent op zoek naar makelaars in Spanje aan de Costa Blanca om daar een eigendom, huis, villa, immobilien, of een appartement te kopen. Wij hebben voor u een groot aanbod van woningen, Het kan interessant zijn om juist nu onroerend goed in Spanje te kopen. De streek aan de Costa Blanca tussen Denia en Benidorm staat vooral bekend om zijn micro klimaat, hier staan dan ook de de huizen die in dit gedeelte van de Costa Blanca het meest geliefd zijn van Spanje. Of u nu op zoek bent naar een villa of appartement in ons ruim aanbod, het loont de moeite om eens een afspraak met ons te maken.

Onroerend goed

In ons aanbod van Spaanse woningen vindt u woningen die in de jaren zeventig gebouwd zijn met hun kenmerkende bouwstijlen. In ons ruim aanbod vindt u zowel nieuwe woningen als bouwkavels waarop u uw eigen villa kunt laten bouwen.

Huis kopen aan de Costa Blanca

In Spanje zijn vele makelaars met een groot aanbod van koop woningen. Wij zijn een klein kantoor en begeleiden u van A tot Z naar het zoeken van een geschikte woning met of zonder zwembad tot en met het overschrijven van de woning op uw naam bij de notaris. Een huis kopen doet u immers niet zomaar en vooral in het buitenland waar de gewoontes en regels anders zijn, hier heeft u echt persoonlijke begeleiding nodig. Wees gerust! U kunt het overlaten aan makelaar MAX aan de Costa Blanca in Spanje.

Huis kopen of verkopen?

U biedt uw huis in Spanje te koop aan of u bent van plan om een woning aan te kopen, wij Leo en Veerle willen graag uw belangen behartigen en u hierin verder te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op of stuur een mail naar info@max-villas.eu. Wij zien u graag in ons kantoor voor een vrij blijvend gesprek, de koffie staat klaar.

U vindt het bij MAX immo

appartement Spanje - immo - immobilien - villa Spanje - onroerend goed te koop - huis kopen in Spanje - koop woning - finca - koophuizen - vastgoed - Spanje vastgoed - tweede huis Spanje - makelaar huizen - Costa Blanca - huizen te koop - eigendom - zoek - kopen - Zwembad